Φτιάχνω το ομορφότερο καλάθι για άπλυτα σε στυλ Scandinavian

0


Καλάθι για άπλυτα με στυλ! Αυτό είναι πάντα ένα θέμα που πονάει γιατί απλά δεν υπάρχουν όμορφα καλάθια για άπλυτα αλλά και για κάποιο λόγο είναι ψιλο-ακριβά. Τελευταία έχουν βγει κάποια αλλά και πάλι πολύ δύσκολα βρίσκουμε του γούστου μας. Αυτό τώρα γιατί ενδιαφέρει εμένα; Γιατί τελειώνω μια αλλαγή στο μπάνιο μου και είμαι σε αναζήτηση καλαθιού. Το ντεφό; Θα στο πω πιο κάτω!

Tο ντεφό αγαπητή μου είναι που δεν έχει καπάκι αλλά ίσως αν φτιάξεις εσύ το πουγγί να το κάνεις με κορδόνι που σφίγγει. Οι περισσότεροι άνθρωποι το θέλουν με καπάκι και αυτό είναι νόμος. Όμως! Είναι τόσο όμορφο και τυχαίνει να έχω ένα περίπου ίδιο καλάθι που μπορώ να το κάνω. Οπότε αν εσύ δεν έχεις κόλλημα με το να έχει καπάκι το καλάθι για τα άπλυτα ή θέλεις να το κάνεις για άλλη χρήση όπως για παράδειγμα καλάθι για τα παιχνίδια του κανακάρη, καλάθι για ότι λογής πράγματα υπάρχουν στο σπίτι, καλάθι για ρούχα που πάνε για σιδέρωμα, μπορείς να το εκμεταλευτείς.

DIY: Καλάθι για άπλυτα

Τι θα χρειαστείς:

  • 1 καλάθι
  • 2 ξύλα 6×6εκ. σε σχήμα σταυρού για να το στηρίξεις επάνω τους
  • 4 ρόδες της αρεσκείας σου
  • 1 σακί πάνινο ή ύφασμα για να το ράψεις
  • 1 μαρκαδόρο

RDECO_DIY-LAUNDRY BASKET-NEED

Πως γίνεται η ζωγραφική; Να ξέρεις σε πρώτη φάση πως αν θέλεις να το κάνεις είναι πανεύκολο αρκεί ο μαρκαδόρος σου να είναι από τους απλούς αλλά ανεξίτηλος. Μπορείς δε να επιλέξεις άλλο χρώμα ή πολλά χρώματα. Μπορείς επίσης να ζωγραφίσεις ότι άλλο θέλεις γιατί το απλό γραμμικό μοτίβο που είναι και πολύ Scandinavian ενδέχεται να μη σου πηγαίνει.

Αν τώρα το καλάθι σου είναι άλλο χρώμα πάντα μπορείς να το βάψεις με σπρέϊ. Η φοβερή blogger I SPY DIY παίρνει τα εύσημα για την κατασκευή και την ευχαριστούμε. Περνάς από εκεί να δεις όλες τις λεπτομέρειες, μπορείς κάλλιστα -λέω εγώ- να βάλεις και μια τροχήλατη βάση γλάστρας αν τα ξύλα σου φαίνονται κάπως δύσκολα.

Δες εδώ πολλά ακόμη DIY

Καλάθια για άπλυτα έτοιμα βρέθηκαν επίσης στά:

IRIS Home Gallery

ZARA HOME

AMAZON

JYSK

 
Πηγή : Rdeco

Share.